Zelfvertrouwen in een mooie toekomst

De schaatskoning van de afgelopen Winterspelen, Kjeld Nuis, zei het al: Geloof in jezelf, geloof in je kwaliteiten en vertrouw op je toekomst. Maar waardeer vooral je eigen verhaal.

SportflitZ werkt vanaf 2004 als communicatiespecialist met en voor topsportorganisaties en topsporters. Wij zijn overtuigd van het grote belang van professionele communicatie en het breed uitdragen van het eigen verhaal voor alle partijen in de topsportwereld. Actualiteit, transparantie, snelheid en kwaliteit zijn daarbij een vereiste. De waarde van organisatie, evenement of jou persoonlijk als topsporter stijgt met een professioneel gedragen beeld voor fans en media. 
Wij kunnen daarin elke partij bijstaan. Met een stevige bagage ervaring in de sportjournalistiek, maar ook met twintig jaar kennis in de it-wereld. Wij bouwen met regelmaat kleine en hele grote websites voor ZZP’ers, het MKB, grote organisaties en ja, ook in de sportwereld. Waarin we in 2004 als digitaal communicatiebureau voor de Nederlandse Basketbal Bond begonnen en een jaar later voor de Rabo Wielerploegen, op wereldniveau in de wielerwereld. 

NEDERLANDSE TAFEL TENNIS BOND
Sinds kort is Sportflitz de webleverancier van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB). Wij hosten en beheren de websites van de landelijke organisatie van deze olympische sport. Sportflitz heeft de websites niet gemaakt, maar wel bijgeschaafd nadat deze al enige tijd problemen kenden. Wij verzorgen het onderhoud, staan de webmaster van de NTTB bij waar nodig en leveren ook interviews aan. 
Samen met de NTTB lanceert Sportflitz binnenkort een megaplatform voor tafeltennisverenigingen, tafeltennisvereniging,com

TOEKOMST TOPSPORTERS
Maar ook individuele sporters kunnen in Sportflitz een ideale partner vinden. Topsporters versterken met een professionele en actuele website niet alleen hun imago van dit moment, maar nemen ook een voorschot op hun toekomst. Met een goed verhaal en professionele uitstraling van jouw communicatie vestig je de aandacht op jouw topprestaties, maar ook op jouw visie en gedrevenheid. SportflitZ is daarin de ideale partner voor iedere topsporter uit welke tak van sport dan ook. 

Informeer jouw achterban op de manier zoals jij het wilt en zorg ervoor, dat je niet langer afhankelijk bent van de conventionele media.

SportflitZ kan dit ook voor jou realiseren. De kosten zijn beheersbaar. Neem contact met ons op en laat je verrassen.