Gemeenschappelijk web platform

Ons nieuwste concept is een zogenoemd multisite systeem voor sportorganisaties. Een prachtige service van sportbonden voor hun verenigingen en een kostenbesparend systeem voor die verenigingen. Bovendien met een professioneel resultaat tot gevolg. Het is probleemoplossend, professioneel, goed beheersbaar, veilig en aantrekkelijk geprijsd.

Jouw probleem

Geen sportvereniging kan tegenwoordig zonder website. Ze zijn er dan ook in alle maten en soorten. Soms hele mooie en goed geprogrammeerde sites. Maar regelmatig gaat het ook niet goed. Na een nog enthousiast begin verwatert om wat voor reden dan ook het onderhoud. De mankracht en kennis ontbreekt en wat dan?

Onze oplossing

Sportflitz biedt de oplossing aan in de vorm van het genoemde multisiteplatform. Eén webserver voor meerdere websites van verenigingen van één sportbond, plus ondersteuning door professionals. Een voorbeeld is het binnenkort te lanceren platform tafeltennisvereniging.com Een project van Sportflitz in samenwerking met de Nederlandse Tafel Tennis Bond.

Wat doen wij voor je?

Ons systeem is gebaseerd op WordPress. Daarmee kun je eventueel zelf jouw website onderhouden. Sportflitz kan dit ook voor je doen.  Moet jouw website voor de transfer naar ons systeem worden omgebouwd naar WordPress, heb je een nieuwe nodig of wil je jouw huidige website laten renoveren, dan kunnen wij dat allemaal voor jou realiseren. Jouw bestaande WordPress website migreren wij gratis.

Onze prijslijst

 

Hosting op server € 14,95/m
(bekijk de specificaties)


Eigen domeinnaam € 15,00/jr


Onderhoud+hosting € 49,95/m
(bekijk de specificaties)


Migratie domeinnaam € 15,00 


Renovatie – bouwen nieuwe website eenmalig € 249,95
(bekijk de specificaties)


Alle genoemde bedragen incl BTW

 

CONTACT

Ben je betrokken bij een sportbond of een vereniging en heb je interesse in het multisite concept, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op